Mădălin Potoroacă, pe care l-ați cunoscut în episoadele 18 și 19 (unele din cele mai ascultate la podcast!) legate de pornografie, e aici cu un nou subiect, poate mai controversat 🙂

Astăzi povestim despre faptul că e mare nevoie de educație sexuală în România, copiii noștri află despre sex de la prieteni, colegi, din filme și nu de la adulți responsabili cărora le pasă de ei, care să le înțeleagă curiozitatea și să îi învețe. Totuși bunul simț sau credința noastră ne spun că NU e ok să facă oricine și oricum educație sexuală. Am povestit despre ce e educația și cum discuția despre sex nu ține atât de mult de biologie, cum e propusă azi, cât de morală și etică.

Mădălin povestește cum a luat toate cărțile existente pe tema educației sexuale din România, toți influencerii și toate resursele existente online (ex Sexul vs Barza), le-a citit și analizat și ne zice pe scurt concluzia lui și ce a găsit.

Ne-a zis și despre viziunea unui proiect nou ca alternativă la ce deja se găsește în România, o noua programă ce merită să o susținem.

Resursele menționate pe parcursul episodului:

Studii menționate de Mădălin care arată că educația sexuală așa cum este propusă nu este eficientă:

🏠 Pentru a mă susține pe Patreon:https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a mă urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a adera în comunitatea de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *