Pe parcursul episodului de azi aș vrea să te gândești la lucrurile pe care ți le dorești în ceea ce privește familia, casa, viața spirituală și relațiile cu cei dragi. De exemplu, poate ți-ai dori disciplină în rutinele casei, timp de calitate mai constant cu soțul tău, să dormi mai mult, să slăbești, să ai o rutină mai constantă de rugăciune. Orice!

Povestea mea și a Alexandrei este una de luptă și învățare, și suntem bucuroase să împărtășim aceste experiențe cu voi, pentru a vă sprijini și a ne sprijini reciproc în călătoria noastră ca femei, soții și mame.

În timpul discuției noastre de astăzi, vă încurajez să reflectați la propriile dorințe și vise, să vă întrebați cât de mult vă doriți cu adevărat aceste lucruri și să le analizați în raport cu realitatea și sezonul în care vă aflați acum. Este important să fim conștiente de cât de mult ne dorim cu adevărat acele lucruri și să le prioritizăm în funcție de circumstanțele noastre actuale.

De asemenea, vă anunț că vom trece la programul de vară al podcastului, ca și anul trecut. Vom avea un episod pe lună, în fiecare zi de 10 a lunii. În această vară, Teodora Fernea va lua o pauză, așa că voi fi eu, Teodora Aușan, cea cu care vă veți auzi. Dar nu vă faceți griji, în septembrie vom reveni la programul normal și vom avea din nou două episoade pe lună. Promit că temele pe care le vom aborda în această vară vor fi interesante și merită așteptarea!

Vă mulțumesc din suflet că mi-ați acordat oportunitatea de a vă însoți în această călătorie de a deveni femei mai încrezătoare și mai calme, chiar și pentru următoarea jumătate de oră. Haideți să ne sprijinim reciproc și să creștem împreună ca femei puternice!

Vă doresc o vară minunată și să aveți grijă de voi! Ne auzim în curând!

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra
🏠 Pentru a ne urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra
🏠 Pentru a intra în grupul de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *