🥁 Episod nou: despre planificare meselor 

Episodul de azi are o temă cerută de către câțiva ascultători fideli, care a venit, cumva și firesc, după episoadele despre planificare și despre organizarea casei, episodul 52 și respectiv 54. 

🍽️ Așadar azi discut cu Manuela Roșu despre planificarea meselor și organizarea bucătăriei, astfel încât să reușim să punem pe masă, mâncare sănătoasă și rapidă, prin metode care să se plieze cu stilul de viața alert pe care majoritatea dintre noi îl avem. 

Manuela a reușit să strângă în jurul ei, pe pagina de instagram Soare și piper, o comunitate de peste 20 mii de urmăritori, prin propuneri de mese simple și sănătoase, rețete ușor de implementat cu povești drăguțe în jurul acestora, arătând încă o dată că este un subiect dorit, actual și căutat! 

Discuția noastră a fost una relaxată și frumoasă, Manuela nu a venit să ne propună un mod strict sau o metodă anume prin care să ne atingem obiectivele în ceea ce privește planificare meselor, ci mai degrabă a dat multe sfaturi utile cum să alegem ce funcționează mai bine pentru familia noastră, cum să ne adaptăm schimbărilor și cum putem face asta într-un mod relaxat și chiar distractiv. 

Din interviu vei afla: 

  • Ce este meal planning/ planificarea meselor
  • Cum să alegi ce funcționează pentru tine și familia ta în momentul actual din viață
  • Cum evaluezi când și dacă este nevoie de o schimbare 
  • Multe sugestii și tips and tricks despre cum să facem planificarea meselor un stil de viață

📍 Bonus: la începutul discuției noastre Manuela ne povestește succint, despre recenta ei experiența avută în pelerinajul făcut împreună cu soțul ei pe Camino de Santiago. Este foarte interesantă această parte și pe mine personal m-a făcut să îmi doresc și mai mult să ajungem și noi pe Camino. 

Dacă ai găsit folositoare informațiile din acest podcast, te rog să îl dai mai departe și altora. 

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *