Se apropie sărbătorile și nu neaparat simțim că ne cuprinde pacea și bucuria lăuntrică, dimpotrivă. Cresc poate frustrările, nemulțumirile, fricile.

Episodul de azi este despre pandemia de anxietate și depresie din lumea modernă dar în special din propriile noastre case, din familie. Cum ne echipăm să facem față anxietăților noastre sau depresiei partenerului nostru de viață?

Ultima persoană inspirațională pe care vreau sa v-o prezint anul acesta e Dl Profesor Adrian Opre. Decanul facultății de psihologie din Cluj, psihoterapeut, autor a numeroase cărți de specialitate și articole științifice și implicat în multiple programe de dezvoltare a competentelor socio-emotionale. Poate cel mai important pentru cei care urmărescacest podcast, Adrian Opre își concentrează eforturile și asupra modalităților de compatibilizare a strategiilor de consiliere și psihoterapie cu principiile și practicile religioase creștine.

Discuția de azi este despre:

– ce înseamnă depresia și anxietatea,

– când la psiholog, la preot sau la psihiatru

– răspunsuri la situații reale trimise de către ascultătorii podcastului

Urmează să ne întâlnim cu familia să oferim cadouri celor dragi. Cum ar fi să le oferim și o parte din noi mai vindecată, mai plină de acceptare?

🏠 Pentru a mă susține pe Patreon:https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a mă urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a adera în comunitatea de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *