Invitatul de azi este un expert în comunicare, Alexandru Moldovan – trainer certificat internațional în Comunicare nonviolentă.

Cu Alex am povestit despre cum să ne protejăm relațiile din familie, să fim autentici față de noi și față de cei pe care îi iubim, folosind exemple din viața de zi cu zi. La final, poate partea cea mai interesantă, a fost când Alex a răspuns la întrebarile primite de la ascultatorii podcastului. Am primit câteva situații dificile, iar Alex a oferit tehnici de comunicare prin care e posibilă armonia în locul tensiunilor și încordărilor.

Alexandru Moldovan a creat zeci de tabere de cercetași, sute de traininguri pentru companii și a împărtășit conceptele propuse de comunicarea nonviolentă la mii de persoane din România. A „găsit” comunicarea nonviolentă în 2015 citind-o ca și tehnică de parenting. De atunci și-a dorit să împărtășească această tehnică la cât mai multă lume, devenind și un mod de viață pentru el.

Mai multe detalii pe acest website: https://comunicarenonviolenta.ro/

Dacă dorești să faci parte din comunitatea de Facebook, alătură-te aici: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *