Episodul de azi este despre cele 5 priorități ale mamei și ordine în viață pornind de la conceptele din cartea: Regula de viață a mamei: Cum să aduci ordine în casa ta și pace în sufletul tău, deHolly Pierlot.

Discuția cu Teodora Fernea, freelancer în marketing, mamă și coordonator al echipelor de familii Tandem din România, este revelatoare în special pentru mamele tinere, cu copii mici, ce își doresc să facă față cu brio tuturor provocărilor ce țin de viața spirituală, de cuplu, familie și serviciu.

Cele 5 priorități sunt aranjate într-o ordine foarte înțeleaptă care aduce multă liniște și armonie în familie. În același timp sunt propuse în mod practic, în rutinele zilnice. Amdiscutat multe exemple din viața de zi cu zi și am dezbătut fiecare prioritate:

  1. Rugaciune
  2. Persoană
  3. Partener
  4. Părinte
  5. Muncă

Resursele menționate pe parcursul episodului:

Pentru a susține acest podcast, adaugă un review sau rating in Apple Podcast și subscribe: https://podcasts.apple.com/ro/podcast/cas%C4%83-pe-piatr%C4%83/id1543732327

Dacă dorești să faci parte din comunitatea de Facebook, alătură-te aici: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *