Violeta Altman e o femeie extraordinară, de o forță și vulnerabilitate incredibile. Am descoperit-o online datorită blogului unde ține un jurnal de adopție, apoi am văzut interviuri pe social media și cartea care a scris-o pentru fetele ei și am știut că ea e persoana PERFECTĂ să împărtășească la podcast povestea de a deveni mamă adoptivă.

M-am bucurat mult că a acceptat invitația mea pentru că chiar cred că are o poveste unică, inspirațională care merită să fie ascultată de orice părinte care cochetează cu ideea adopției dar i se pare prea grea, de părinții care au adoptat și au nevoie de încurajare sau de oricine vrea să fie un părinte mai bun.

Violeta a povestit despre lupta cu infertilitatea din primii 7 ani de căsătorie, cum s-a mutat în Cluj din Statele Unite împreună cu soțul ei ca să devină părinți adoptivi, ce a însemnat pentru ea să adopte, și cum le ajută zi de zi pe fetele ei să își găsească identitatea, să-și cunoască și să-și accepte trecutul, etnia, și să-și găsească încrederea în ele ca și fiice adoptive.

Am adăugat în descriere resursele menționate în episod, așa că poți accesa linkurile acolo dacă dorești. Iar dacă nu ai ascultat încă primul episod din seria despre adopție, caută episodul 81 pentru a auzi și mărturia de partea cealaltă/opusă mărturiei de azi, cea de fiică adoptivă. Găsești și acest link în descriere.

Resurse utile:

Blogul Violetei: ⁠https://violetaaltmann.com/⁠

Cărți recomandate:

Episodul 81: Ce a însemnat să fiu fiică adoptivă? Cu Stefana Hruban ⁠https://casapepiatra.ro/81-povesti-reale-despre-adoptie-ce-a-insemnat-sa-fiu-fiica-adoptiva-cu-stefana-hruban-2/⁠

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra 

🏠 Pentru a ne urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra 

🏠 Pentru a intra în grupul de Facebook: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.facebook.com/groups/5250447238331014⁠⁠

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *