Episodul de azi este despre cum și ce vorbim cu copiii despre Dumnezeu?

Cum îl propunem copiilor mici, până la 9 ani?

Noi, parintii crestini ne dorim sa dam copiilor o indrumare in viata spirituala, dar adevarul e ca suntem uneori stangaci cand copiii incep sa ne puna intrebari legat de Dumnezeu sau biserica.

Toata ideea episodului a venit de la cateheza Bunului Păstor, un program international pentru copii care impleteste filosofia Montessori cu credinta catolica. Cateheza Bunului Pastor a pornit acum 40 de ani din Italia si s-a raspandit in toata lumea, in scoli, organizatii si biserici catolice, dar si biserici ortodoxe, anglicane sau alte confesiuni.

Acest program se tine si la Cluj si e o continua sursa de inspiratie pentru mine. De aceea mi-am dorit sa povestim despre ea, sa te inspira si pe tine!

Prietena mea draga Anamaria Rosu ne va conduce azi in lumea copiilor mici in cautare de Dumnezeu si divinitate. Ana este formator oficial al catehezei Bunului Pastor si o continua sursa de inspiratie pentru mine de mama crestina,

Discutia cu Anamaria m-a miscat si emotionat profund, si imi doresc sa simti si tu putin din emotia pe care am trait-o eu … nu numai in calitate de parinte si mama, dar si ca fost copil mic in cautare de iubire perfecta.

Linkurile mentionate pe parcursul episodului

  • Site Cateheza Bunului Pastor: https://www.cgsusa.org/

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a ne urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a intra în grupul de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *