Episodul de azi e despre pofte, mâncatul emoțional și compulsiv și despre cum să facem alegeri mai sănătoase.

Am ales acest subiect aici la podcast pentru că felul în care ne alimentăm sau ne raportăm la mâncare are un impact nu numai asupra NOASTRĂ și a sănătății noastre, dar și a felului în care interacționăm în familie, energia pe care o avem, stima de sine, chiar fericirea noastră.

Sunt extrem de recunoscătoare să o am alături de mine pe acest subiect pe Patricia Rusu.

Am descoperit-o pe Patricia la masterclass-ul ei legat de reeducare alimentară unde am aflat știința care stă în spatele poftelor și obsesiei pentru mâncare având multe momente de AHA când eu credeam că știu câte ceva despre alimentație. Din acel moment mi-am dorit să vina să împărtășească și cu tine informații valoroase.

Patricia Rusu este nutriționist, terapeut în nutriție regenerativă, health coach, avocat al medicinei integrative și holistice ajuta prin cursurile și programele sale pe cei care vor să își schimbe o dată pentru totdeauna obiceiurile alimentare. E și gazda emisiunilor „Gustos și sănătos” la Prima TV și „Gustul sănătății” la Look TV și Look Medica.

Ce vei auzi în ora care urmează?

  • La început Patricia a povestit cum a ajuns să fie pasionată de domeniul nutriției pornind de la diagnosticul soțului ei.
  • Apoi am vorbit despre pofte și a explicat tipurile de foame, ce are corpul nevoie de fapt versus ce îi oferim
  • Pe urmă a oferit câteva sfaturi practice pentru membrii familiei, fiecare cu particularitățile lor: femeile, bărbații, copiii
  • Iar la final a răspuns la provocările concrete primite de la membrii comunității Casă pe piatră, care au trimis intrebări

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a ne urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a intra în grupul de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *