Masculinitatea și bărbăția sunt un subiect care mă pasionează foarte mult de vreo 2 ani încoace. Mi se pare de-a dreptului fascinant modul în care bărbații și femeile sunt diferiți și vin fiecare cu ceva unic în relație.

Motivul pentru care am ales acest subiect la podcast e și pentru că eu cred că nu mai știm ca societate ce înseamnă masculinitate autentică. Suntem foarte confuzi și ne vine tot mai greu apoi în familie să ne tratăm cu respect, să ne oferim spațiu ca să creștem și să ne clădim reciproc (nu să ne tragem în jos), în dansul acesta masculin – feminin.

Sunt extrem de recunoscătoare că domnul Marius Cruceru a acceptat invitația de a aborda fără ocolișuri acest subiect și ne-a condus în călătoria aceasta a bărbăției cu exemple emoționante din propria sa viață, din Biblie și din experiențele de ucenicie cu Fabrica de Bărbați.

Am povestit despre:

  • Absența tatălui în familiile din România și impactul asupra băieților
  • Crizele de prăbușire, redescoperire din viața unui bărbat
  • Cum îl poate ajuta soția în devenirea sa și cum îl poate împiedica și demasculiniza
  • Ca părinți, cum să îi ajutăm pe băieții noștri să devină bărbați

Pe Marius Cruceru îl stimez foarte mult pentru ca m-a inspirat să cresc în credință, în cuplu și ca om. Ii citesc blogul https://mariuscruceru.ro de mai bine de 12 ani, unde se prezintă fără cravata de profesor universitar doctor și unde scrie despre propriile experiențe, pasiuni, familie, reflexii biblice sau legat de lumea in care trăim. În afară de blog, scrie pentru Edictum Dei: https://edictumdei.org/, are o emisiune la Credo TV: Între Scriptură și Ziar, a pornit proiectul anti-divorț Casa Păcii și proiectul despre care am vorbit azi, Fabrica de Bărbați.

🏠 Pentru a ne susține pe Patreon: https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a ne urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a intraîn grupulde Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *