Astăzi e un episod special din mai multe motive.

În primul rând, fac un anunț legat de viitorul podcastului. Urmează mai mult conținut de calitate, diversitate în informație, practic va crește podcastul încă un nivel sper 🎉

În al doilea rând, începe luna femeii și aveam în minte de foarte mult timp un episod despre cum putem fi o mamă și o soție mai fericită în timp ce suntem acasă. E vorba, despre micile secrete descoperite în maternitate. Dacă ești proaspătă mămică și cauți modalități să te simți mai bine acasă, să fii mai împlinită, sau dacă deja te-ai întors la job și vrei sa fii o versiune mai bună a ta când ești acasă, sper că te va ajuta experiența noastră reală după trei, respectiv două maternități.

Ultimul motiv, dar nu cel din urmă pentru care e special acest episod, e pentru că o am alături pe Teodora Fernea, o prietenă dragă, mamă de 3 copii și coordonator al echipelor Tandem din România, a mai fost la podcast în episodul 2 care a avut mare succes în rândul mamelor. Eu și Teodora suntem amândouă oameni de marketing ca și formare, ascultăm foarte multe podcasturi, avem multe interese în comun și urmărim aceeași influenceri din lumea catolică, și nu numai 🙂

Eu și Teodora devenim vulnerabile în acest episod povestind fiecare 3 secrete, descoperiri care ne-au făcut viața de mamă mai ușoară. Povestim despre ce ne-a ajutat pe noi sa fim active și să ne simțim bine (uneori chiar in mijlocul haosului),să profităm de timpul pe care îl avem și să nu fim mereu frustrate de tot ce ține de casă.

Descoperirile despre care am povestit în episod, așa cum le-am trăit noi în viața reală, nu din lumea ideală a cărților:

Teodora Fernea:

1. Să mănânc este important când alăptez, și nu numai.

2. Tribul

3. Modul cum privesc situațiile – asta o decizie

Eu (Teodora Aușan):

1. Să-mi pun adidașii în picioare

2. Să-mi setez telefonul pentru ca să fiu mai prezentă

3. Să mă concentrez pe lucrurile care îmi aduc energie. Gata cu victimizarea!

🏠 Pentru a mă susține pe Patreon:https://www.patreon.com/casapepiatra

🏠 Pentru a mă urmări pe Instagram: https://www.instagram.com/casapepiatra

🏠 Pentru a adera în comunitatea de Facebook: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *