Azi la podcast deschidem conversatia intr-o zona mai intima din cadrul relatiei de casnicie si povestim despre planificarea naturala a conceptiei, cunoscută pe plan internațional sub denumirea “Natural Family Planning” (NFP).

Doctor Simona Laposte si Asistent Social Marcela Crisan predau in Cluj si in Romania metoda naturala simpto-termala Rötzer si sunt de mai bine de 20 de ani formatoare in aceasta metoda, fiind certificate la Institutul de Reglare Naturală a Conceptiei Dr. med. Josef Rötzer (INER) din Austria.

Sunt extrem de recunoscatoare pentru caldura si deschiderea cu care au acceptat invitatia la podcast si faptul ca au impartasit detalii intime si utile din experienta lor de atatia ani de formare.

Am povestit despre:

▶️ Ce NU este metoda naturala

▶️ De ce nu este contraceptie

▶️ Cum se poate aplica metoda pentru cine nu isi doreste o sarcina?

▶️ Cum se foloseste pentru cine isi doreste o sarcina?

A fost o discutie cu multe accente medicale, dar multe si spirituale.

Cred ca este pentru tine acest episod daca iti doresti sa distantezi sarcinile intr-un mod natural, dar si moral sau daca invers, te lupti cu infertilitatea si vrei sa afli cum ai putea obtine mai usor o sarcina aplicand o metoda naturala.

Resurse menționate pe parcursul episodului:

https://iner.org/ro/

Dacă vrei să te alături discuțiilor legate de podcast, atunci te aștept cu mare drag pe comunitatea de Facebook, Casă pe Piatră: https://www.facebook.com/groups/5250447238331014

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *