În episodul de azi povestim cu Adrian Asoltanie despre un subiect major din viața unei familii: despre bani si gestionarea lor împreună în cuplu.

Mi-am dorit foarte mult să abordăm această temă la podcast, pentru că în viața de zi cu zi a unei familii se fac mereu decizii legate de bani: de la cumpărături mici, la achiziții mari și investiții, și de multe ori e motiv de ceartă sau resentimente față de soț, soție în timp.

Adrian Asoltanie este trainer, speaker si antreprenor, care ajuta prin cursurile si produsele sale angajati de companii, cupluri, parinti, sa evite greseli scumpe si dureroase, pentru ca a experimentat pe propria piele că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional. Adrian Asoltanie vorbeste despre bani în diferite emisiuni la TVR1, Realitatea, Ziarul Financiar, diferite posturi de radio, pe canalul său de youtube: https://adrian.asoltanie.com/video/ sau podcastul Viata și Banii: https://adrian.asoltanie.com/podcast/

În acest episod o sa afli:

  • Cum povestim despre bani în cuplu
  • Cum ne înțelegem pe noi și impulsurile noastre
  • De ce merită să ții banii împreună
  • Cum facem un buget comun în mod inteligent

Resurse menționate pe parcursul episodului:

EPISOADE NOI IN FIECARE 1, 10 ȘI 20 ALE LUNII! ABONEAZĂ-TE ACUM SĂ FII LA CURENT CU CE APARE!

Lasă un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *